Autoalan rekrytoiva koulutus

Autorekry Portti

Autoalan rekrytoiva koulutus tarjoaa sinulle portin autoalan tulevaisuuden työpaikkoihin. Autoala elää tällä hetkellä isointa murrostaan pitkiin aikoihin. Tulevaisuuden tehtävät autoalalla voivat olla hyvin erilaisia kuin mitä ne ovat tänä päivänä. On kuitenkin varmaa, että ne tekijät, jotka omaavat oikean asenteen ja halun oppia jatkuvasti uutta, menestyvät myös tulevaisuudessa alalla. 

Autorekry Portti on rekrytoiva koulutus autoalan eritehtäviin. Kaikki koulutukset on räätälöity vastaamaan autoalan tulevaisuuden työpaikkoja. Kaikki koulutukset järjestetään yhteistyössä alan parhaiden kouluttajien ja eturivin toimijoiden kanssa. Tämä varmistaa, että saat heti alussa parhaat mahdolliset eväät menestyä autoalalla.

Autorekry portti onkin siis luonnollinen kanava tulla työskentelemään autoalalle ja sen tulevaisuuden työpaikkoihin. Uusia koulutuksia lähtee käyntiin vuoden 2022 alkupuolella.

Digitaalisen Autokaupan Ammattilainen (DAA)

Autorekry Oy ja TTS Työtehoseura hakevat digitaalisen autokaupan ammattilainen (DAA) valmennusohjelmaan 15 kehityshaluista henkilöä. Hakijat sijoittuvat mm. automyyjän, myyntiassistentin, varaosamyyjän, huoltoneuvojan, työnjohtajan tai autosihteerin työtehtäviin oman kiinnostuksen ja työnantajien tarpeiden mukaisesti.

Kokemus ja tausta eivät ratkaise, vaan aito kiinnostus ja motivaatio autokaupan toimialaan ja digitaalisia työvälineitä kohtaan. Työssä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työhön sekä reipasta ja aktiivista otetta.

Lisätiedot

DAA valmennusohjelma tarjoaa mielenkiintoisen kehityspolun nykyaikaisen autokaupan maailmaan. Yhteistyöyrityksinä (työssäoppimispaikat ja mahdolliset tulevat työpaikat) on autoalan johtavia liikkeitä.


Valmennuksessa on lähiopetusta, etäopetusta ja työelämäjaksoa. Työelämäjakson aikana tehdään aktiivista ja suunnitelmallista osaamisen kehittämistä, jossa valmentajat ovat tukemassa juuri sinun kehittymistavoitteitasi.

DAA valmennuksen aiheita ovat: asiakaspalvelun, markkinoinnin ja asiakaskontaktoinnin perusteet, digityökalujen hallinta ja käyttö, DiSC -työyhteisöprofiili ja vuorovaikutustaidot, digitaalinen autokauppa ja autokaupan ohjelmistot, asiakkaan kohtaaminen digimaailmassa, sähköiset myynti- ja markkinointikanavat, digimarkkinointi, digilaitteistojen perehdytys ja ohjelmistojen asentaminen, urasuunnittelu, automyyjän perustaidot ja automyynnin prosessit, autokaupan sopimukset, rahoitus, vakuutus, lainsäädännön perusteet ja arvonlisävero, kuluttajansuoja, tuotevastuu, takuu, korjausehdot, ajoneuvojen huolto, katsastus, ajoneuvolainsäädäntö, ajoneuvotekniikka, moottorit, voimansiirto, jarrut, käyttövoimat, lisävarusteet ja tarvikkeet.

Koulutukseen haku

Koulutuksen haku on käynnissä ja päättyy 15.3.2022. Paperivalinnat tehdään 16.3.2022, jonka jälkeen osa hakijoista kutsutaan Teamsilla tapahtuvaan valintahaastatteluun. Kartoitusjaksolle valitaan 20 henkilöä. Kartoitusjakso alkaa 28.3.2022 ja päättyy 8.4.2022. Kartoitusjaksolta valitaan 14 henkilöä varsinaiseen RekryKoulutukseen. Niille henkilöille, jotka eivät tule valituksi varsinaiseen RekryKoulutukseen, pidetään henkilökohtainen ohjauskeskustelu /urasparraus, jossa kartoitetaan ko. henkilölle soveltuvia jatkokoulutus- tai työllistymispolkuja.

Tulevassa koulutuksessa haetaan osaajia seuraaviin autoliikeisiin:
Delta Auto; Oulu
MetroAuto; Pääkaupinkiseutu
Autosalpa; Kerava, Hyvinkää ja Hämeenlinna
Keskusautohalli; Turku
Varsinais-Suomen Autocenter; Raisio

Lisätietoja antavat
Pasi Välilä, TTS Työtehoseura, puh. 050 4765 221
Karri Louevuo, Autorekry, puh. 050 593 0464

Hae koulutukseen alla olevasta linkistä:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/705463?searchPhrase=705463&&&announced=0&sort=1

Autoalan Palveleva Mekaanikko (APM)

Autorekry Oy hakee Autoalan Palveleva Mekaanikko (APM) valmennusohjelmaan 20 kehityshaluista henkilöä. Hakijat sijoittuvat autokorjaamoiden mekaanikon ja asiakaspalvelun työtehtäviin oman kiinnostuksen ja työnantajien tarpeiden mukaisesti.

Kokemus ja tausta eivät ratkaise, vaan aito kiinnostus ja motivaatio autokaupan toimialaan ja uudenlaista mekaanikonroolia kohtaan. Työssä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työhön sekä reipasta ja aktiivista otetta.

Lisätiedot

APM valmennusohjelma tarjoaa mielenkiintoisen kehityspolun nykyaikaisen autokaupan maailmaan. Yhteistyöyrityksinä (työssäoppimispaikat ja mahdolliset tulevat työpaikat) on autoalan johtavia liikkeitä. Tässä lähdössä mukana ovat Atoy Power Oy, Inchcape Helsinki ja BestDrive Finland (Continental).

APM valmennuksen kesto on 105 päivää, sisältäen lähi-, etä- ja työssäoppimisjaksot.

Valmennuksessa on lähiopetusta, etäopetusta ja työelämäjakso. Työelämäjakson aikana tehdään aktiivista ja suunnitelmallista osaamisen kehittämistä, jossa valmentajat ovat tukemassa juuri sinun kehittymistavoitteitasi.

APM valmennuksen teknisiä aiheita ovat: Automekaanikkona toimiminen, autotekniikan perusteet eri osa-alueilta, sekä nykyaikainen sähkö- ja hybriditekniikka. Näiden lisäksi aiheina ovat Autokaupan ja huollon perusprosessit, Autoliikkeen toiminnot asiakkaan näkökulmasta, vahva painotus asiakaspalvelun perusteisiin (12 päivää), autokaupan järjestelmät, autoalan murros ja tulevaisuus, digitaalisten työkalujen hyödyntäminen mekaanikon työssä.

Koulutukseen haku

Koulutukseen haun voit aloittaa kirjautumalla hakijaksi oheisen linkin kautta, hakuaika päättyy 29.4.2022 ja varsinainen koulutus alkaa toukokuussa.

Haussa oleva työvoimakoulutus – Haku hakutekijöillä (te-palvelut.fi)