Me etsimme
oikeita henkilöitä
oikeisiin paikkoihin

Työnantajalle

Autorekry on Suomen ensimmäinen ja ainoa autoalan rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut yritys

Vuokratyövoima

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat sekä mahdollisuuden kokoaikaiseen työhön.

Suorahakupalvelut

Tiesitkö, että nykyään suorahakua käytetään liki kaikkiin työtehtäviin tehtävissä hauissa?
Työnantajalle

Miksi Autorekry?

Autorekry yhdistää autoalan tekijät. Autoala on alana syklinen ja henkilöstöresurssien tarve elää jatkuvasti. Käynnissä oleva alan murros tulee lisäämään henkilöstöresurssien joustavaa käyttöä. Tähän tarjoamme autoalaan erikoistuneet palvelumme. Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus autoalalta ja kaikki näinä vuosina hankittu osaaminen on teidän käytössänne.

Autorekry Oy on autoalan rekrytointeihin, suorahakuihin ja vuokrahenkilöiden hallintaan erikoistunut yritys, joka tukee palveluillaan asiakasyrityksiensä jatkuvasti muuttuvia henkilöstöresurssien tarpeita.

Sen sijaan, että henkilöstö on kokonaisuudessaan yrityksen omana kiinteänä kustannuksena, Autorekry mahdollistaa merkittävät joustot kustannuksissa ja auttaa kohdistamaan resurssit tuottavaan toimintaan.

Vuokratyövoima

Autorekryn henkilöstövuokraus on nopea ja joustava tapa löytää työntekijöitä lyhyisiin ja pitkiin työsuhteisiin. Kauttamme löydät työntekijöitä autoalan ja siihen synergisesti liittyvien toimialojen tarpeisiin.

Esimerkkejä erilaisista tehtävistä

Mekaanikko: Tarvetta vakituiselle, määräaikaiselle tai vaikkapa kausityöntekijälle. Joustavat työaikajärjestelyt tarpeen mukaan. Etukäteen sovittu kiinteä hinta. Nopeaan lähtöön tai sitten pidemmällekin ennakoidut ajankohdat esimerkiksi rengassesonkiin.

Roadshow työntekijät: Koulutetut roadshow työntekijät yksittäisistä tapahtumista pidempiinkin kiertueisiin.

Muita esimerkkejä vuokratyöntekijöiksi: Varaosamyyjä, Huoltomyyjä, Myyntiavustaja, Työnjohtaja, Info-/kassahenkilöt, Automyyjä, Autosihteeri, Yritysmyyjä.

Henkilöstövuokrauspalvelussa työsuhde solmitaan työntekijän ja Autorekryn välillä. Me koulutamme työntekijän asianmukaisesti sekä hoidamme työnantajavelvoitteet kuten eläkkeet, vakuutukset, sairaus- ja vanhempainvapaan, palkanmaksun sekä työterveyshuollon. Työntekijä työskentelee työpaikalla joustavasti, sinun yrityksesi tarpeiden ja toimintamallin mukaan.

Suorahakupalvelut

Asiakkaitamme ovat autoalan ja siihen synergisesti liittyvien alojen toimijat. Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus autoalalta ja kaikki näinä vuosina hankittu osaaminen on teidän käytössänne. Olipa rekrytointitarpeesi mikä tahansa, hankimme sinulle parhaan henkilön.

On hyvin tärkeää ymmärtää, että hyviä ihmisiä on olemassa. He ovat kiireisiä töissä. He tekevät rahaa… työnantajilleen ja itselleen. He eivät todellakaan lue työpaikkailmoituksia. He eivät todellakaan vastaa mainoksiin. Tiedämme keitä he ovat, ja tiedämme mistä heidät löytää.

Autoala on rankkaa. Tärkein ominaisuus, jota vaadimme hakijoiltamme, on oikea asenne. Pidämme positiivisista ihmisistä, jotka nauttivat tehdä töitä ihmisten parissa. Uskomme, että positiiviset ihmiset luovat hyvää ilmapiiriä yritykseenne. Tiedämme, että tämä vaikuttaa positiivisesti asiakastyytyväisyyteenne.

Ehdokkaidemme on täytettävä kaksi standardia: Oikea asenne ja asiakkaamme kriteerit. Tämän jälkeen arvioimme hakijan esitettäväksi asiakkaillemme. Päätöksenne tueksi tarjoamme myös DISC persoonallisuusanalyysin.

”Emme koskaan esitä ehdokasta, ellemme palkkaisi häntä omaan yritykseemme töihin!”