Työnhakijalle:
Mikä ratkaisee hyvän työsuhteen?

Työnhakijalle

Ratkaiseva tekijä hyvään työsuhteeseen on oikea asenne, ei tämän hetken osaamistasosi. Tervetuloa meille töihin!

Vuokratyövoima

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat sekä mahdollisuuden kokoaikaiseen työhön.

Suorahakupalvelut

Tiesitkö, että nykyään suorahakua käytetään liki kaikkiin työtehtäviin tehtävissä hauissa?

Portti autoalalle

Autoalan rekrytoiva koulutus tarjoaa sinulle portin autoalan tulevaisuuden työpaikkoihin
Työnhakijalle

Oletko etsimässä töitä?
Autorekry yhdistää autoalan tekijät

Autorekry Oy on autoalan rekrytointiin, suorahakuihin ja miehityspalveluihin erikoistunut yritys. Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä autoalan kiinnostavimpiin työpaikkoihin.

Järjestämme myös yhteistyökumppaneiden kanssa autoalan rekrytoivaa koulutusta alan tulevaisuuden tekijöille. Rekrytoivat koulutukset ovat luonnollinen kanava tulla autoalalle.

Jos siis haluat uuden työpaikan autoalalla tai olet kiinnostunut alasta, rekisteröidy hakijaksi meidän nettisivujen kautta ja olet mukana meidän tiimissä.

Vuokratyövoima

Kauttamme voit työllistyä autoalan ja siihen läheisesti liittyvien alojen työtehtäviin. Asiakkaidemme tarpeet ovat pohja, jonka mukaan toimimme. Työtarjous voi tulla nopeallakin varoitusajalla, vaikka jo seuraavallekin päivälle, mutta osan työajoista voi tietää jo hyvissä ajoin etukäteen.

Autorekry on Suomen ensimmäinen ja ainoa autoalan rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Autorekryllä työskentelee henkilöitä nuorista aina ahkeriin eläkeläisiin asti. Ikä ei ole este ja asenne ratkaisee! Arvostamme työntekijän halua oppia ja kehittyä työssä.

Asiakaspalvelun ammattilainen tarkoittaa meillä positiivista asennetta työtä, työkavereita, asiakkaita ja työnantajia kohtaan. Myönteinen mieli, vuorovaikutustaidot, taito hymyillä ja jutella asiakkaan kanssa on parasta palvelua. Koulutamme jokaisen työntekijämme tehtävään. Koulutamme myös tarvittaessa työsuhteen aikana työntekijöitä, jotta jokaisen osaaminen on aina ajankohtaista. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat sekä mahdollisuuden kokoaikaiseen työhön. Oma aktiivisuus, luotettavuus, sitoutuneisuus ja joustavuus ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia ja takaa onnistuneen työsuhteen. Ilmoittaudu siis rohkeasti hakijaksi ja olemme sinuun yhteydessä.

Suorahakupalvelut

Jos olet etsimässä itsellesi uutta työpaikkaa tai harkitset uutta uraa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tiesitkö, että nykyään suorahakua käytetään liki kaikkiin työtehtäviin tehtävissä hauissa. Tyypillisiä suorahaku toimeksiantoja, ovat auto- ja huoltomyyjät, päällikkö ja johtajataso. Suurin osa suorahauista tehdään niin sanotusti hiljaisella haulla. Tämä tarkoittaa, että vaikka avoimissa työpaikoissa ei löytyisikään juuri nyt kiinnostavaa tehtävää sellainen voi olla juuri nyt tarjolla. Ilmoittaudu siis rohkeasti hakijaksi ja olemme sinuun yhteydessä.