Soukan AD -autokorjaamo

Mekaanikko Espooseen

Katsottu 0 kertaa

Työpaikan lisätiedot

Haemme nyt joukkoomme aktiivista

Mekaanikkoa 
Soukan korjaamolle

 • Soveltuva koulutus tukee menestymismahdollisuuksia tässä tehtävässä
 • Positiivinen asenne ja tiimityötaidot on sinulle arkipäivää kaikessa tekemisessä
 • Työnkuvaan kuuluu jarrutöitä, kytkinkorjauksia sekä öljyn, nesteiden ja turbojen vaihtoa, mutta tarvitaan myös vianetsintää ja testeriosaamista
 • Hakemamme henkilö on positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen
 • Työ on vastuullista ja itsenäistä työtä mukavassa työyhteisössä
 • Työt voi aloittaa heti

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa ja kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi ja ilmoita myös palkkatoiveesi. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijat jo haun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Autorekry Oy / Karri Louevuo, 050-5930464 tai [email protected]. Käy jättämässä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] pikaisesti, paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Kaikkien automerkkien huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla ja takuutyönä. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Soukantiellä (Soukantie 13)! www.soukanautokorjaamo.fi

Meillä on valmiiksi laaditut, kattavat kansainväliset huolto-ohjelmat kaikkiin automerkkeihin. Takaamme parhaat tulokset eri ajoneuvojen huolloissa ja korjauksissa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä!

Taustatietoja

wave-1-bottom
Soukka, Espoo Sijainti
Soukan AD -autokorjaamo

Lisätietoja

Kaikkien automerkkien huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla ja takuutyönä. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Soukantiellä (Soukantie 13)! www.soukanautokorjaamo.fi Meillä on valmiiksi laaditut, kattavat kansainväliset huolto-ohjelmat kaikkiin automerkkeihin. Takaamme parhaat tulokset eri ajoneuvojen huolloissa ja korjauksissa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä!
Katso organisaation profiili

Contacts

Email: [email protected]

Vastaavia työpaikkoja

Autorekry yhdistää työntekijät ja työnantajat.

 • Roihupellon Autokorjaamo Oy

  Työnjohtajana suunnittelet päivän töiden aikatauluja, hoidat varaosien logistiikkaa ja organisoit toimiston ja hallin välistä toimintaa.  Kommunikoit sujuvasti mekaanikkojen kanssa ja hyvässä yhteistyössä viette asioita eteenpäin.

 • Järvileasing Oy

  Tehtävä on uusi, tulet hoitamaan mm. yksityisleasing -asiakkaita ja sisään tulevia liidejä, olet myös aktiivisesti yhteydessä autoalan vähittäiskauppoihin. Hoidat myyntiä edistäviä asioita, päivittäisiä sopimusasioita sekä asiakaskannan hallintaa ja palvelua tukevia toimia.

 • Sports Car Center Oy (SCC)

  Omamekaanikkona ja asiakaspalvelevana mekaanikkona tarjoat asiakkaille entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua ja itsellesi itsenäisemmän työnkuvan. Suunnittelet omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä. Osa mekaanikoista toimii Volvo-Renault -, osa Jaguar-Land Rover - ja osa monimerkkihuollossa. Toimipisteinä Airport tai Espoo.