Järvileasing Oy

Digimyyjä / Järvileasing

Katsottu 0 kertaa

Työpaikan lisätiedot

Kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva Järvileasing on palvellut yrityksiä kaikkialla Suomessa vuodesta 2016 lähtien. Asiakaspalveluverkostomme kattaa lähes koko maan, ja vahvistamme sitä jatkuvasti voidaksemme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja joustavan palvelun.

Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa pienet ja suuret yritykset sekä niiden toimintaympäristön. 

Haemme Porvooseen

DIGIMYYJÄÄ

Tehtävä on uusi, tulet hoitamaan mm. yksityisleasing -asiakkaita ja sisään tulevia liidejä, olet myös aktiivisesti yhteydessä autoalan vähittäiskauppoihin. Hoidat myyntiä edistäviä asioita, päivittäisiä sopimusasioita sekä asiakaskannan hallintaa ja palvelua tukevia toimia.

 • Olet aktiivinen sosiaalisen median kuluttaja ja pystyt käyttämään tätä osaamista hyödyksesi myös päivittäisissä työtehtävissä
  • Asiakaspalvelu on sinulle luontaista toimintaa
  • Olet jo hankkinut kokemusta myyntityöstä ja pystyt operoimaan itsenäisesti asiakkaiden kanssa verkossa
  • Hallitset hyvin suomen kielen suullisesti ja kirjallisesti sekä pystyt toimimaan myös englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksi

Tarjoamme

 • Tekijälle paljon töitä ja kannustavan palkkausmallin
 • Laajan tuotesalkun myyntityön tueksi
 • Joustavan ja tekemistä arvostavan yrityksen täyden tuen
 • Mukavat työkaverit ja asianmukaiset työvälineet

Kerro itsestäsi lisää CV:n kanssa 16.10.2022 mennessä ja laita tietoa tulemaan osoitteeseen [email protected]

Lisätiedot: Autorekry Oy, Karri Louevuo, +358 50 5930464, [email protected]

Järvileasing on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi Suomen leasingmarkkinoilla. Tämän on mahdollistanut ketterä ja kustannustehokas toimintatapa sekä kykymme ymmärtää asiakkaiden tarpeita.

Leasingmarkkinat muuttuvat ja kasvavat juuri nyt voimakkaasti. Autojen lisäksi leasingkohteina ovat yhä useammin erilaiset tuotantokoneet ja -välineet. Periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella.

Autotalo Järvi -konsernin kokonaisliikevaihto oli vuonna 2021 noin 90 miljoonaa euroa. Tavoitteidemme saavuttamiseksi panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja olemme uusineet mm. toiminnanohjaus- ja CRM järjestelmämme, voidaksemme palvella Teitä paremmin!

Asiakkaamme hankkivat Järvileasingin kautta henkilö- ja pakettiautojen lisäksi lähes kaikkia muitakin toiminnassaan tarvitsemiaan koneita ja laitteita. Tarjoamme kaikkea sähköpyöristä henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoista metsä- ja kaivinkoneisiin ja ICT-ratkaisuista erilaisiin liikunta-alan ratkaisuihin.

Taustatietoja

wave-1-bottom
Porvoo Sijainti
Järvileasing Oy

Lisätietoja

Kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva Järvileasing on palvellut yrityksiä kaikkialla Suomessa vuodesta 2016 lähtien. Asiakaspalveluverkostomme kattaa lähes koko maan, ja vahvistamme sitä jatkuvasti voidaksemme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja joustavan palvelun. Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa pienet ja suuret yritykset sekä niiden toimintaympäristön. Autotalo Järvi -konsernin kokonaisliikevaihto oli vuonna 2021 noin 90 miljoonaa euroa. Tavoitteidemme saavuttamiseksi panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja olemme uusineet mm. toiminnanohjaus- ja CRM järjestelmämme, voidaksemme palvella Teitä paremmin! Asiakkaamme hankkivat Järvileasingin kautta henkilö- ja pakettiautojen lisäksi lähes kaikkia muitakin toiminnassaan tarvitsemiaan koneita ja laitteita. Tarjoamme kaikkea sähköpyöristä henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoista metsä- ja kaivinkoneisiin ja ICT-ratkaisuista erilaisiin liikunta-alan ratkaisuihin.
Katso organisaation profiili

Vastaavia työpaikkoja

Autorekry yhdistää työntekijät ja työnantajat.

 • Roihupellon Autokorjaamo Oy

  Työnjohtajana suunnittelet päivän töiden aikatauluja, hoidat varaosien logistiikkaa ja organisoit toimiston ja hallin välistä toimintaa.  Kommunikoit sujuvasti mekaanikkojen kanssa ja hyvässä yhteistyössä viette asioita eteenpäin.

 • Järvileasing Oy

  Tehtävä on uusi, tulet hoitamaan mm. yksityisleasing -asiakkaita ja sisään tulevia liidejä, olet myös aktiivisesti yhteydessä autoalan vähittäiskauppoihin. Hoidat myyntiä edistäviä asioita, päivittäisiä sopimusasioita sekä asiakaskannan hallintaa ja palvelua tukevia toimia.

 • Sports Car Center Oy (SCC)

  Omamekaanikkona ja asiakaspalvelevana mekaanikkona tarjoat asiakkaille entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua ja itsellesi itsenäisemmän työnkuvan. Suunnittelet omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä. Osa mekaanikoista toimii Volvo-Renault -, osa Jaguar-Land Rover - ja osa monimerkkihuollossa. Toimipisteinä Airport tai Espoo.