Autorekry Kaista / Automyyjiä

Katsottu 0 kertaa

Työpaikan lisätiedot

Autorekry Oy on toteuttanut lukemattoman määrän mm. automyyjien rekrytointeja ja nyt etsimme Suomen ensimmäiseen ja ainoaan pelkästään autoalan rekrytointeihin keskittyneeseen ”tekijäpankkiin” paljon lisää hyvän asenteen omaavia tekijöitä. Huomioimme kaikki, olet sitten autoalalla vaihtamassa paikkaa syystä tai toisesta tai kokonaan toiselta alalta.

Autorekryn mahdollisia toimeksiantajia ovat kaikki autoalan toimijat, joten mahdollisuus työllistyä Autorekryn avustuksella on erinomainen, kaikille toki emme paikkaa pysty takaamaan.

Toteutamme myös rekrytoivia koulutuksia yhdessä alan johtavien koulutusyhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutukset ovat ns. alalle tulo koulutuksia, näistä löydät lisätietoa Autorekry Portti – Autorekry

Toimi siis heti ja mene autorekry.fi -sivuille ja/tai Kirjaudu hakijaksi – Autorekry, yksinkertainen, nopea ja helppo täyttää! Jos olet jo meidän tekijäpankissa niin kiitos siitä!

Lisätietoja voit myös kysyä meiltä Yhteystiedot – Autorekry

Taustatietoja

wave-1-bottom
Suomi Sijainti

Lisätietoja

Autorekry Oy on osa KED Finland -konsernia. KED Finland on vuonna 2014 perustettu yritys, joka on erikoistunut autoalan organisaatioiden ja henkilöstön kehitykseen. Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus autoalalta ja kaikki näinä vuosina hankittu osaaminen on teidän käytössänne. Jokainen autoalalla työskennellyt tietää, että oikeiden ihmisten löytäminen on ehkä tärkein osa yrityksen menestykseen. Oikeiden ihmisten löytäminen on jatkuva prosessi, joka vaatii jatkuvaa työtä ja rahaa. Tähän tarpeeseen on perustettu Autorekry Oy. Autorekry on erikoistunut autoalan ja siihen läheisesti liittyvien alojen toimeksiantoihin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja trainee-ohjelmiin.

Vastaavia työpaikkoja

Autorekry yhdistää työntekijät ja työnantajat.

  • Roihupellon Autokorjaamo Oy

    Työnjohtajana suunnittelet päivän töiden aikatauluja, hoidat varaosien logistiikkaa ja organisoit toimiston ja hallin välistä toimintaa.  Kommunikoit sujuvasti mekaanikkojen kanssa ja hyvässä yhteistyössä viette asioita eteenpäin.

  • Järvileasing Oy

    Tehtävä on uusi, tulet hoitamaan mm. yksityisleasing -asiakkaita ja sisään tulevia liidejä, olet myös aktiivisesti yhteydessä autoalan vähittäiskauppoihin. Hoidat myyntiä edistäviä asioita, päivittäisiä sopimusasioita sekä asiakaskannan hallintaa ja palvelua tukevia toimia.

  • Sports Car Center Oy (SCC)

    Omamekaanikkona ja asiakaspalvelevana mekaanikkona tarjoat asiakkaille entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua ja itsellesi itsenäisemmän työnkuvan. Suunnittelet omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä. Osa mekaanikoista toimii Volvo-Renault -, osa Jaguar-Land Rover - ja osa monimerkkihuollossa. Toimipisteinä Airport tai Espoo.