Autorekry Oy

Autorekry Kaista / Ajoneuvomekaanikkoja / 60-80 henkilöä

Katsottu 0 kertaa

Työpaikan lisätiedot

Autorekry Oy on ollut mukana rekrytoimassa usealle vähittäiskaupan toimijalle ajoneuvomekaanikoita ja nyt etsimme Suomen ensimmäiseen ja ainoaan pelkästään autoalan rekrytointeihin keskittyneeseen ”tekijäpankkiin” paljon lisää hyvän asenteen omaavia tekijöitä. Voit olla vaikka vielä opiskelija, juuri valmistumassa tai kokeneempi tekijä.

Autorekryn mahdollisia toimeksiantajia ovat kaikki autoalan toimijat, joten mahdollisuus työllistyä Autorekryn avustuksella on erinomainen, kaikille toki emme paikkaa pysty takaamaan.

Toteutamme myös rekrytoivia koulutuksia yhdessä autoalan johtavien koulutusyhteistyökumppaneiden kanssa. Koulutukset ovat ns. alalle tulo koulutuksia, näistä löydät lisätietoa Autorekry Portti – Autorekry

Toimi siis heti ja mene autorekry.fi -sivuille ja/tai Kirjaudu hakijaksi – Autorekry , yksinkertainen, nopea ja helppo täyttää! Jos olet jo meidän tekijäpankissa niin kiitos siitä!

Lisätietoja voit myös kysyä Yhteystiedot – Autorekry

Taustatietoja

wave-1-bottom
Suomi Sijainti
Autorekry Oy

Lisätietoja

Autorekry Oy on osa KED Finland -konsernia. KED Finland on vuonna 2014 perustettu yritys, joka on erikoistunut autoalan organisaatioiden ja henkilöstön kehitykseen. Meillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus autoalalta ja kaikki näinä vuosina hankittu osaaminen on teidän käytössänne. Jokainen autoalalla työskennellyt tietää, että oikeiden ihmisten löytäminen on ehkä tärkein osa yrityksen menestykseen. Oikeiden ihmisten löytäminen on jatkuva prosessi, joka vaatii jatkuvaa työtä ja rahaa. Tähän tarpeeseen on perustettu Autorekry Oy. Autorekry on erikoistunut autoalan ja siihen läheisesti liittyvien alojen toimeksiantoihin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja trainee-ohjelmiin.

Vastaavia työpaikkoja

Autorekry yhdistää työntekijät ja työnantajat.

  • Waltic Oy

    Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myyjää Veneilijän Verkkokauppa -myymälään.

  • Waltic Oy

    Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä Veneilijän Verkkokauppa -myymälään. Me tarjoamme sinulle kiinnostavan työpaikan, jossa pääset hiomaan taitojasi ja kehittymään B2C-myynnissä sekä innostuneen ja motivoituneen työporukan.

  • Waltic Oy

    WALTIC-boatcenter hakee vakituiseen työsuhteeseen aidon palveluasenteen omaavaa henkilöä venemyyntiin. Olet osa venemyynnin huipputiimiä ja osallistut tiimin työhön myynnissä sekä hallinnoinnissa.