Sports Car Center Oy (SCC)

6 asiakaspalvelevaa mekaanikkoa

Katsottu 0 kertaa

Työpaikan lisätiedot

Sports Car Center hakee nyt kuusi (6) asiakaspalvelevaa MEKAANIKKOA
Airportin ja Espoon moderneihin huoltotiloihin.

Palkattavien mekaanikkojen tehtävät jakautuvat seuraavasti

 • 1-2 VOLVO Omamekaanikkoa
 • 1-2 asiakaspalvelevaa RENAULT mekaanikkoa
 • 2 asiakaspalvelevaa JAGUAR / LAND ROVER mekaanikkoa
 • 2 asiakaspalvelevaa Monimerkkihuollon mekaanikkoa

Omamekaanikkona ja asiakaspalvelevana mekaanikkona tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua ja itsellesi itsenäisemmän työnkuvan. Suunnittelet omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä.

Arvostamme hakijassa osaamisen, kokemuksen ja soveltuvan koulutuksen lisäksi

 • asiakaspalvelutaitoa ja -kiinnostusta  
 • reipasta asennetta, hyvää työmotivaatiota sekä oma-aloitteisuutta
 • tiimityöskentelytaitoa
 • halua omien taitojen jatkuvaan kehittämiseen ja uuden oppimiseen
 • hyvää Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Kokemus yllä mainituista merkeistä sekä monimerkkihuollon osalta esim. BMW, Mercedes-Benz tai Volkswagen-konsernin (VAG) tuotteista katsotaan eduksi.

Työnantaja on vakavarainen kotimainen yritys, joka tarjoaa modernit ilmastoidut työtilat ja panostaa voimakkaasti työntekijöiden jatkuvaan merkkikohtaiseen koulutukseen, työvälineisiin ja työturvallisuuteen.  Työilmapiirimme on kannustava.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa ja kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi. Toimithan nopeasti, sillä Autorekry haastattelee hakijat jo haun aikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

Autorekry Oy / Janne Turklin 040-5037280 tai [email protected]

Jätä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] mahdollisimman pikaisesti.

Taustatietoja

wave-1-bottom
www.scc.fi Sivusto
Helsinki, Espoo Sijainti
Sports Car Center Oy (SCC)

Lisätietoja

SCC – Sports Car Center on Suomen suurin Premium ja Exclusive segmenttien autokauppias. Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Oulussa, Tampereella, Tuusulassa, Turussa, Jyväskylässä sekä Ruotsissa ja Eestissä. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount- konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja auto- ja kiinteistöalalla. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Premium segmentin merkkivalikoimalla. Monimerkkihuoltomme lisäksi olemme valtuutettu Jaguar, Land Rover, Dodge RAM, Volvo, Renault ja Dacia -huolto. SCC-konsernin liikevaihto on tällä hetkellä yli 200 miljoonaa euroa. Liikevaihto on yli viisinkertaistunut vuodesta 2014. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut yli sataan viimeisten parin vuoden aikana. SCC:n kasvutarina jatkuu ja nyt yritys etsii uusia vahvistuksia rakentamaan kasvua!
Katso organisaation profiili

Vastaavia työpaikkoja

Autorekry yhdistää työntekijät ja työnantajat.

 • Roihupellon Autokorjaamo Oy

  Työnjohtajana suunnittelet päivän töiden aikatauluja, hoidat varaosien logistiikkaa ja organisoit toimiston ja hallin välistä toimintaa.  Kommunikoit sujuvasti mekaanikkojen kanssa ja hyvässä yhteistyössä viette asioita eteenpäin.

 • Järvileasing Oy

  Tehtävä on uusi, tulet hoitamaan mm. yksityisleasing -asiakkaita ja sisään tulevia liidejä, olet myös aktiivisesti yhteydessä autoalan vähittäiskauppoihin. Hoidat myyntiä edistäviä asioita, päivittäisiä sopimusasioita sekä asiakaskannan hallintaa ja palvelua tukevia toimia.

 • Sports Car Center Oy (SCC)

  Omamekaanikkona ja asiakaspalvelevana mekaanikkona tarjoat asiakkaille entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua ja itsellesi itsenäisemmän työnkuvan. Suunnittelet omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä. Osa mekaanikoista toimii Volvo-Renault -, osa Jaguar-Land Rover - ja osa monimerkkihuollossa. Toimipisteinä Airport tai Espoo.