Lisätietoja organisaatiosta

Vuonna 1927 perustettu yhtiö on listattu pörssiin ja työllistää yli 100 000 henkeä. Volvo Groupin pääkonttori on Göteborgissa Ruotsissa.

Volvo Groupilla on tuotantolaitoksia 19 maassa eri puolilla maailmaa, ja myymme tuotteitamme yli 190 maassa. Olemme yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen, maanrakennuskoneiden sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden tuottajista. Volvo Yhtymä tarjoaa myös täydelliset rahoituspalvelut. Volvon työ perustuu yhtiön perusarvoihin, jotka ovat laatu, turvallisuus ja ympäristö.

Volvo Finland Ab on Volvo Group- konsernin suomalainen tytäryhtiö, joka vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Renault Trucks kuorma- ja pakettiautojen maahantuonnista ja markkinoinnista. Volvo Finland Ab:n omistamat Volvo Truck Centerit toimivat 10 eri paikkakunnalla, joissa meitä työskentelee yhteensä noin 500 henkilöä.

Volvo Truck Center tarjoaa kattavat kuorma-automyynti-, kuorma-autohuolto- ja kuorma-autojen varaosapalvelut Volvo ja Renault Trucks kuorma-autoille. Tarjoamme myynti-, huolto- ja varaosapalvelut myös Volvo linja-autoille. Haluamme täyttää asiakkaidemme odotukset tänään ja huomenna – ja teemme sen ympäristöstä sekä turvallisuudesta huolehtien ja laadusta tinkimättä. www.volvotrucks.fi www.volvotruckcenter.fi www.renault-trucks.fi

Ole ensimmäinen arvioija

Jätä arvio