Lisätietoja organisaatiosta

Jungheinrich AG on maailman menestyksekkäimpiä sisälogistiikan alan yrityksiä. Alan huipputason työnantajiin kuuluva Jungheinrich tarjoaa loistavia tulevaisuudennäkymiä useissa eri tehtävissä.

Me Jungheinrichilla olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja konsernimme kunnianhimoinen tavoite onkin CO2-neutraliteetti. Jungheinrich kuuluukin maailmanlaajuisesti tarkasteltuna vastuullisimmin toimivien yritysten yhteen prosenttiin. Tästä todistuksena EcoVadis-platinatason tunnustus erinomaisista tuloksista ympäristönsuojelussa. Katsommekin kestävän kehityksen olevan taloudellinen, ekologinen ja sosiaalinen velvoitteemme.

Jungheinrichin tuotteiden ja ratkaisujen avulla logistiikkakeskuksissa liikutetaan päivittäin miljoonia tavaroita. Ilman meitä monikin ostoskori jäisi todennäköisesti tyhjäksi. Kuulumme maailmanlaajuisesti johtaviin trukkien valmistajiin. Niiden ohella kehitämme myös suuria varastojärjestelmiä täysautomaattiset korkeavarastot mukaan lukien. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken: suunnittelusta hyllyjen ja trukkien asennukseen ja ohjelmistokehitykseen sekä huolto- ja rahoituspalveluihin.

Kaikessa toiminnassamme pidämme mielessämme, että menestyksemme perustuu työntekijöidemme sitoutumiseen ja asiantuntemukseen. Panostamme lahjakkuuksiimme ja ylläpidämme avoimuuden, loukkaamattomuuden ja vastavuoroisen kunnioituksen yrityskulttuuria. 

Ole ensimmäinen arvioija

Jätä arvio