Lisätietoja organisaatiosta

Kotimainen ja yksityisessä omistuksessa oleva Järvileasing on palvellut yrityksiä kaikkialla Suomessa vuodesta 2016 lähtien. Asiakaspalveluverkostomme kattaa lähes koko maan, ja vahvistamme sitä jatkuvasti voidaksemme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja joustavan palvelun.

Paikalliset yhteyshenkilömme tuntevat oman seutunsa pienet ja suuret yritykset sekä niiden toimintaympäristön.

Järvileasing on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi Suomen leasingmarkkinoilla. Tämän on mahdollistanut ketterä ja kustannustehokas toimintatapa sekä kykymme ymmärtää asiakkaiden tarpeita.

Leasingmarkkinat muuttuvat ja kasvavat juuri nyt voimakkaasti. Autojen lisäksi leasingkohteina ovat yhä useammin erilaiset tuotantokoneet ja -välineet. Periaatteena on, että niin kauan kuin hankittavalla kohteella on vakuusarvoa, se on mahdollista lähes aina hankkia leasingsopimuksella.

Autotalo Järvi -konsernin kokonaisliikevaihto oli vuonna 2021 noin 90 miljoonaa euroa. Tavoitteidemme saavuttamiseksi panostamme henkilökunnan hyvinvointiin ja olemme uusineet mm. toiminnanohjaus- ja CRM järjestelmämme, voidaksemme palvella Teitä paremmin!

Asiakkaamme hankkivat Järvileasingin kautta henkilö- ja pakettiautojen lisäksi lähes kaikkia muitakin toiminnassaan tarvitsemiaan koneita ja laitteita. Tarjoamme kaikkea sähköpyöristä henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoista metsä- ja kaivinkoneisiin ja ICT-ratkaisuista erilaisiin liikunta-alan ratkaisuihin.

Ole ensimmäinen arvioija

Jätä arvio