Lisätietoja organisaatiosta

Olemme suomalainen, yksityinen yritys, autopalvelujen tuottaja – ja olemme hioneet toimintaamme lähes 30 vuoden ajan. Ensimmäisestä vuodesta lähtien olemme toimineet Helsingissä, kivijalkayrityksenä, lähialueiden asiakkaita palvellen. Olemme palvelleet suurta joukkoa yksityisiä ja yritysasiakkaita, niin vakuutusyhtiöasiakkaita kuin valtion laitoksiakin. Rehellinen ja reilu yrittäminen on tuonut meille suuren joukon vakioasiakkaita. Nyt Finn-Rent -toimipisteitä on jo useita ja kohta vielä huomattavasti enemmän.

Koska haluamme olla vuokraamo, josta löytyy aina sopiva auto vuokralle, asiakkaat ovat oppineet luottamaan meihin myös kiireellisissä autotarpeissaan. Jos juuri tiettyä autoa ei ole saatavilla, pyrimme ratkaisemaan tilanteen ja tarjoamme kyseiseen vuokraustarpeeseen vaihtoehtoa – räätälöityä vaihtoehtoa. Yrittäjinä venymme ja joustamme jatkossakin, haluamme kasvaa ja kehittyä ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Autojen laadussa sen sijaan emme jousta: haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan vastaavan, priimakuntoisen ja turvallisen auton. Valikoimaamme kuuluu kaiken kokoiset ja merkkiset uudet autot tämän päivän vihreillä arvoilla viimeisteltyinä.

Ole ensimmäinen arvioija

Jätä arvio