Lisätietoja organisaatiosta

Eurooppalainen ja paikallinen Euromaster

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Palvelemme asiakkaitamme silti hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä.

Palveluihimme kuuluvat uusien renkaiden myynnin lisäksi mm. kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkosto.

Euromaster tarjoaa kattavan valikoiman autohuoltopalveluita, mukaan lukien öljynvaihdot, kausihuollot, ilmastoinnin täyttöhuollot sekä monia muita huoltopalveluita.

Euromaster on rengasalan huippu

Euromasterilla on runsaat 4,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja olemmekin Euroopan johtava rengasasiantuntija. Niin yksityiset kuin julkisetkin sektorit hyötyvät tietotaidostamme. Keskitymme siihen, mikä on asiakkaillemme tärkeää: yksilölliseen palveluun ja laatuun sekä edullisiin hintoihin. Palvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja panostammekin siihen, että kaikissa palvelupisteessämme asiakkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua koulutettujen asiakaspalvelijoidemme ja rengasalan asiantuntijoiden kanssa.

Ole ensimmäinen arvioija

Jätä arvio