Lisätietoja organisaatiosta

Autoverkkokauppa.fi (Automyymälä Helsinki Oy) on palveluksessasi internetissä sekä autoliikkeissä Vantaan Petikossa Klikkerikaaressa ja Kaakelikaaressa, joissa on edustamiemme merkkien esittelyautoja ja vaihtoautot sekä huoltopalvelut.

Autoverkkokaupan omistaa kotimainen yritys, Bassadone Automotive Nordic Oy, joka on kaikkien autoverkkokaupassa myytävien uusien autojen virallinen Suomen maahantuoja. Yritys on osa Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmää, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja kehittää koko ajan toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Autoverkkokaupan lisäksi merkkiemme jälleenmyyjinä toimii puolisen sataa Suomen tunnetuimpia ja parhaita autokauppiaita. Myös myymiemme autojen rahoituksesta ja huollosta huolehtivat kumppanimme ovat tarkkaan valittuja ja luotettavia yrityksiä.

Olemme Great Place to Work® -sertifioitu yritys

Bassadone Automotive Nordic on ensimmäisenä autoalan yrityksenä Suomessa saavuttanut kansainvälisestikin arvostetun Great Place to Work® -sertifioinnin. Tämä tunnustus kertoo yrityksemme loistavasta työntekijäkokemuksesta sekä siitä, että olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Vaalimme luottamukseen perustuvaa yrityskulttuuria sekä nautimme työkavereidemme kanssa työskentelystä. Olemme sitoutuneet rakentamaan parasta työpaikkaa henkilöstöllemme, joka on tärkein voimavaramme.

ISO 9001 & ISO 14001 sertifikaatit

AKL-Sertifiointi Oy on myöntänyt sertifikaatin, joka varmentaa, että organisaation Automyymälä Helsinki Oy, Vantaa johtamisjärjestelmä täyttää seuraavien standardien vaatimukset

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Sertifiointiin liittyvä toiminta: Automyynti, autojen huolto ja korjaus, varaosatoiminnot.

Ole ensimmäinen arvioija

Jätä arvio