Autorekry Tuotteet autoalan tarpeisiin

Autorekryn missio on Yhdistää Autoalan tekijät. Tätä missiota tukemaan olemme kehittäneet Autorekryn tuotteita. Tuotteet on kehitetty palvelemaan niin työnantajia kuin työnhakijoitakin. Kaikki tuotteemme on räätälöitävissä aina yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tai edustamasi yrityksen tarpeita.

Autorekry Portti on rekrytoiva koulutus autoalan eritehtäviin. Kaikki koulutukset on räätälöity vastaamaan autoalan tulevaisuuden työpaikkoja. Kaikki koulutukset järjestetään yhteistyössä alan parhaiden kouluttajien ja eturivin toimijoiden kanssa. Lue lisää Autorekry Portin tuote sivulta.

Autorekry Kaista on Suomen ensimmäinen ja ainoa autoalan rekrytointeihin tarkoitettu tekijäpankki. Lue lisää Autorekry Kaistan tuote sivulta.

Autorekry profiili on itsearviointijärjestelmä, jonka kehityksessä on tavoiteltu nopeutta, keveyttä ja mobiilikäyttöisyyttä. Kuitenkin niin, ettei tulosten tarkkuus ja osuvuus kärsi. Lue lisää Autorekry Profiilin tuote sivulta.

Autorekryn palveluihin sisältyy edellämainittujen tuotteiden lisäksi kaikki autotalan henkilöstöön ja henkilöstö resursseihin liittyvät toiminnot. Kuten esimerkiksi Vuokrahenkilöt, Trainee-ohjelmat, Henkilökunnan koulutukset ja uudelleen koulutukset, sekä muutosvalmennukset. Ole siis rohkeasti yhteydessä ja katsotaan miten voimme auttaa sinua tai edustamaasi yritystä tämän hetkisessä tilanteessasi.